Heeft u een bouwproject waar we u mee kunnen helpen?

woonkamer renovatie

WOONKAMER EN EETKAMER UITBOUW

Wilt u een grotere woonkamer? Een uitbouw laten aanbouwen is dan de beste manier om een ruimere woonkamer te realiseren.

Natuurlijk is dit afhankelijk van het type woning dat u heeft. Heeft u bijvoorbeeld een hoekwoning, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor een uitbouw van uw woonkamer, dan wanneer u een tussenwoning heeft. Is uw woonkamer gelegen aan de voorkant van uw huis, kunt u zelfs overwegen om uw woonkamer te laten uitbouwen aan de achterkant, zodat uw grotere woonkamer uitzicht heeft op de tuin. Heeft u een vrijstaand huis, dan zijn er natuurlijk heel veel opties om een grote woonkamer te realiseren. Kortom, genoeg mogelijkheden om uw huis te voorzien van een grote, ruime woonkamer.

UITBOUW MET SCHUIFPUI EN LICHTSTRAAT

Houdt u van veel licht in het uit te bouwen gedeelte van uw woning, dan is een schuifpui en een dak, dat gedeeltelijk of voor een groot deel van glas wordt gemaakt, de ideale oplossing voor u. Ook bij deze vorm van aanbouw kunt u uit een verscheidenheid aan voorbeelden kiezen.

Wilt u een uitbouw met een lichtstraat? Of liever een gewone aanbouw voor een grotere woonkamer of eetkamer? Er zijn talloze ontwerpen die wij voor u kunnen realiseren.

Vraag vandaag nog een offerte aan

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERPEN*

  HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?*