Is uw woning toe aan renovatie?

Ook voor deze bouwdiscipline heeft AVAMbouw de juiste mensen en kennis in huis We maken samen een goede planning en indien nodig werken we op tekening de plannen verder uit. Door een efficiënte werkvoorbereiding wordt er zoveel mogelijk van tevoren bedacht, besloten, uitgewerkt, besproken, besteld en geregeld. Hierdoor verloopt het project zo gestroomlijnd mogelijk.

Alvorens het werk wordt gestart zullen wij met u een begroting opstellen die voor beide partijen duidelijk en werkbaar is, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Uw renovatie met onze visie


We maken samen een goede planning en indien nodig werken we op tekening de plannen verder uit. Door een efficiënte werkvoorbereiding wordt er zoveel mogelijk van tevoren bedacht, besloten, uitgewerkt, besproken, besteld en geregeld. Hierdoor verloopt het project zo gestroomlijnd mogelijk. Alvorens het werk wordt gestart zullen wij met u een begroting opstellen die voor beide partijen duidelijk en werkbaar is, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een kennismakingsafspraak

De werkzaamheden worden uitgevoerd door een team van vaklieden welke reeds vele jaren aan het bedrijf verbonden zijn. Voor de werkzaamheden welke niet door onze eigen medewerkers worden uitgevoerd, beschikken wij over een betrouwbare groep van onderaannemers. Als u ons bedrijf inschakelt, informeren we u hier graag over.


Offerte aanvragen .