Avam Bouw

Avambouw Aannemersbedrijf: Renovatie en herindeling benedenverdieping.

Als Avambouw Aannemersbedrijf hebben we de eer gehad om samen te werken met Su Casa Interieuradvies aan de transformatie van een benedenverdieping voor onze opdrachtgevers. De uitdaging was om een bestaande aanbouw te integreren in een nieuw ontwerp dat een open keuken, zichtlijnen naar de eettafel, en een vernieuwde indeling omvatte.

Door nauw overleg met Su Casa Interieuradvies en de opdrachtgevers hebben we besloten om meerdere muren te verwijderen en andere te herplaatsen. Dit was een cruciale stap in het realiseren van een ruime en functionele leefruimte die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook voldoet aan de wensen van de opdrachtgevers. Het resultaat is een prachtige eethoek, een moderne open keuken, een praktische studeerkamer, en een gezellige zitkamer met haard, die samen de kern van het huis vormen.

Bovendien hebben we, dankzij de positieve feedback van de opdrachtgevers over het initiële verbouwingsadvies, de kans gekregen om verder bij te dragen aan het project door ondersteuning te bieden bij technische aspecten van het lichtplan, de indeling, de keuze van kleuren, meubels, het ontwerp van op maat gemaakte kasten, behangkeuzes, en de selectie van armaturen. De richtlijn voor het interieurontwerp was “Hotel chique”, en we zijn trots te mogen zeggen dat we, in samenwerking met Su Casa en de opdrachtgevers, deze visie succesvol tot leven hebben gebracht.

De transformatie van de woning is vastgelegd door fotografe Sandra van Velzen, wiens beelden het verhaal vertellen van een zorgvuldig geplande en vakkundig uitgevoerde renovatie. Deze samenwerking en het uiteindelijke resultaat benadrukken onze toewijding aan vakmanschap, maatwerk en de realisatie van de dromen van onze opdrachtgevers.

Deel dit verhaal, kies uw platform!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERPEN*

  HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?*


  Exit mobile version